Filmbomb

 
 
 
HANDLING:
Sara är änka och lever ett trist och innehållslöst liv tills hon plötsligt får möjligheten att vara med på TV. För att bli snygg och smal när hon får sina 15 minuter i rampljuset luras hon till en livsfarlig pillerdiet. Under tiden börjar sonen Harry och hans nya flickvän Marion sakta öppna sig för varandra. Ofta ligger de alldeles stilla på Marions golv medan de väver fantastiska drömmar kring sin ljusa framtid, som börjar med att de tillsammans med vännen Tyrone startar en karriär som knarkhandlare. Fast i sina missbruk försöker Sara, Harry, Marion och Tyrone övertyga sig själva om att de många bakslagen bara är en tillfällig svacka.

BETYG:  ★★★★ 
 
HANDLING:
Utspelar sig under förbudstiden i USA och är den sanna berättelsen om bröderna Bondurant. De var fräcka och orädda unga spritlangare och kom att bli legendariska brottslingar. Ju mer brödernas olagliga affärsverksamhet växer, desto större blir faran de svävar i, och desto närmare kommer hotet från ännu fulare fiskar. 
 
BETYG: ★★
 
 
 
HANDLING
Nick Carraway lever på Long Island och fascineras av sin hyresvärds mystiska livsstil, den nyrike Jay Gatsby. Nick blir indragen i Gatsbys inre cirkel och blir vittne till besatthet och tragedier. 

BETYG: ★★
 
 
 

HANDLING:
Den introverte förstaårsstudenten Charlie introduceras av sina vänner Sam och Patrick till den komplicerade världen av droger, sex och förhållanden.
 
BETYG: ★★★
 
 

Kommentera här: